CemRe_PeLin ♥CemRe'sini Vhe.. peLiNn'inini Çoq Seven FeneRBahçeLi Co-AdmiNn..
Mesaj Sayısı : 1457 Yaş : 29 Nerden : peLin'ciqimin sıcacıq kaLbinin en naRin köşesinden Sanal Hayvanı : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 13/05/08
| Konu: 4 peynirLi pizza Perş. Mayıs 22, 2008 7:12 pm | |
| video =4 peynirli pizza Aç gel bunu kaçırma herkes tadına hasta tadına hasta hasta çok mersi hepsi 4 peynirli pizza Dört peynirli pizza Yanında cola da yolla Amman kim bu kolla Ektra mozeralla hepsi 4 peynirli pizza Afiyet olsun Aç dünya doysun Suyun bol olsun İç iç iç iç Kaynanan sevsin Parmağını yersin Tatlı istersin Ye ye ye ye 4 peynirli pizza Aç gel bunu kaçırma herkes tadına hasta tadına hasta hasta hepsi 4 peynirli pizza Dört peynirli pizza Yanında cola da yolla Amma kim bu kolla Extra mozeralla Afiyet olsun Aç dünya doysun Suyun bol olsun İç iç iç iç Kaynanan sevsin Parmağını yersin Tatlı istersin Ye ye ye ye İç iç iç iç 4 peynirli pizza Ye ye ye ye Bir varsın bir bir yoksun Anlık bir rüya ye ye ye yeee Çok sevdim bayıldım Bitmez bu sevda ResimLer SETTEN | |
|
MeLisa_CemRe ѕüρєя ρєℓιвσ¢υ
Mesaj Sayısı : 140 Yaş : 28 Nerden : Benim Gibi ÖLÜMÜNE CEMRE diyenlerin gezegeninden Sanal Hayvanı : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 20/05/08
| Konu: Geri: 4 peynirLi pizza Perş. Mayıs 22, 2008 8:30 pm | |
| ellerine saqlk cicim çook qüseller | |
|
CemRe_PeLin ♥CemRe'sini Vhe.. peLiNn'inini Çoq Seven FeneRBahçeLi Co-AdmiNn..
Mesaj Sayısı : 1457 Yaş : 29 Nerden : peLin'ciqimin sıcacıq kaLbinin en naRin köşesinden Sanal Hayvanı : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 13/05/08
| Konu: Geri: 4 peynirLi pizza Cuma Mayıs 23, 2008 1:26 pm | |
| | |
|